– Sanitarije –
VIDIMA

       U Bugarskoj, Ideal Standard International predstavlja Ideal Standard Vidima AD iz Sevlieva. Bugarska kompanija razvija tržišta u Istočnoj Evropi sa brendovima Vidima i Ideal Standard. 
Ideal Standard Vidima AD je među najvećim i najznačajnijim strukturama matične kompanije sa svoje dve fabrike – proizvodnja sanitarnih armature i proizvodnja sanitarne keramike, distributivnim centarom, trgovinskom organizacijom “Klaster Bugarska” i evropskim strukturama – IT-kompetencije i Centrom za finansijske usluge.


       Kompanije Ideal Standard Vidima AD za proizvodnju sanitarnih armatura proizvodi baterije za kupatilo, kuhinjske baterije i tuševe kao i setove za kupatila. Ona zapošljava preko 1.600 radnika. Područje proizvodnje je na 127.000 m2, podeljenih u dva proizvodna pogona: u Sevlievu i u selu Gradnica. Ukupan kapacitet je 6 miliona proizvoda godišnje, što ovu fabriku čini jednim od najvećih svetskih proizvođača baterija. Fabrika ima istoriju dugu 80 godina, a 60 godina iskustva u proizvodnji baterija. Ideal Standard Vidima sanitarne armature se distribuiraju u Evropi, Aziji i Africi pod različitim brendovima.

  
       Fabrika sanitarne keramike Ideal Standard Vidima AD proizvodi kupatilske sanitarije: umivaonike, WC šolje, bidee, tuš kade i još mnogo toga. Ona zapošljava preko 1.400 radnika. Izgrađena je kao “green field” projekat u rekordnom roku od jedanaest meseci 1997. godine. Proizvodna obast zauzima 97.000 km2. Fabrika sanitarne keramike je najveća i najmodernija kompanija u okviru Ideal Standard International. Sa godišnjim kapacitetom od 3 miliona jedinica, kompanija spada među najveće u Evropi. Proizvodi se plasiraju u Evropi pod različitim brendovima.

Za više informacija posetite sajt: www.vidima.bg

– Idejna rešenja –