– Sanitarije, Kade, Tuš kade –
GSI CERAMICA

       GSI je oduvek bio jedna od vodećih kompanija u tradiciji keramičke industrije Civita Castellana.

       Od 30-ih godina prošlog veka kompanija GSI koristi svoj preduzetnički duh za prevazilaženje tržišnih poteškoća.
U ovom kontekstu osnivači kompanije su spojili tradicionalno zanatstvo sa razvojem tehničkih inovacija, čime je stvorena  idealna veza između italijanskih dizajnera i investitora širom sveta.

       Rezultat su proizvodi sa  čistim dizajnom i visokim standardima kvaliteta, a po pristupačnim cenama.

       GSI proizvodi su rezultat složenog razvojnog procesa koji koristi najsavremeniju 3D sistemsku tehnologiju u svakoj fazi dizajna i izradi prototipova. Sledi postupak proizvodnje visokog pritiska, automatsko emajliranje i podešavanje u peći koja radi na 1250 ° C.

       Cjelokupni proces detaljno nadgleda kvalifikovano osoblje koje vrši konstantnu proveru kvaliteta. Svaka faza proizvodnje i svaki proizvedeni proizvod testira se po strogom  sistemu kontrole kvaliteta u skladu sa najnovijim evropskim standardima.

GSI keramika: dizajn, kvalitet i inovacije u kupatilima i opremi

       GSI keramika nudi svojim klijentima pouzdana, kompletna i inovativna rešenja za opremanje kupatila sa širokim spektrom proizvoda. Najsavremenije tehnologije proizvodnje, efikasan sistem kontrole kvaliteta, brza i efikasna usluga za kupce i praktični dizajn su prednosti  koje GSI keramiku čine idealnim partnerom za pružanje rešenja za opremanje kupatila najzahtevnijih kupaca. 
       Svi proizvodi GSI opreme za kupatila izrađeni su u Italiji, ispitani i sertifikovani u skladu sa najnovijim evropskim standardima u ovom sektoru.

Za više informacija posetite sajt: www.gsiceramica.it

– Idejna rešenja –